Verzekeren is ook een kunst

Als private persoon, bedrijf, kunsthandelaar of museum omringt u de kunstvoorwerpen die u met veel passie heeft verworven met de nodige zorg. Art Secure zorgt voor een bescherming op maat.

Art Secure

Art Secure is binnen Vanbreda Risk & Benefits de gespecialiseerde afdeling voor kunstverzekering.

Jan Van Hecke legt in onze video uit welke kunstverzekeringen musea, galerijen, kunsthandelaars en verzamelaars kunnen afsluiten via Art Secure.

Vanbreda Risk & Benefits

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux.

Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.

Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van onze cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van ons succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 95%.

Vanbreda Risk & Benefits heeft 14 kantoren in België en kan inzake kunstverzekering ook samenwerken met gelieerde kantoren in Nederland en Luxemburg.

Wereldwijd actief via Lockton Global

Via het internationale partnership Lockton Global bieden we wereldwijd dezelfde kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan.

Een internationale vertegenwoordiging in meer dan 160 landen biedt voordelen op het vlak van mondiale bijstand, zowel bij onderschrijving als bij schadebeheer.